Hatar min mobil!!!

Åhhh... vad arg jag blir nu cpar mobilen mer än vanligt! det har den ju gjort ett tag nu bara för att jag har alldeles för många sms ca 24000 st och då dampar den hela tiden blir seg osv. förut har det gått att stå ut med för grejjen är den att jag inte vill radera alla det är ju många fina minnen och så men jag vill heller inte sitta och sortera 24000 sms och välja ut vilka jag ska radera/ha kvar så jag tänkte att jag laddar över varenda ett på datan så kan dom ligga där men det programmet krånglade och så har jag nu prec flyttat smsen från telefonminnet till minneskortet och nu helt plötsligt inte gå in i inkorgen och läsa sms vilket är jätteirriterande :@ det står bara åtgärden misslyckades -.- ska gå till telia och kolla upp det imorrn och se om dom kan lösa det (A) idag klev jag upp 6 för att steka pannkakor sen var det skola rätt lungt, gick igenom lite inför nationella provet i svenska som jag är nåt sjukt nervös inför, handboll på elevens val. Jag och sanna stannade i sph under killarnas träning och sen hade vi match :O mot 95killar!!:O shit förlorade med 22-9 :S aja vi ska ju inte vinna mot dom men jag var riktigt kass tappade bollen hela tiden, förstår inte vad det är med mej! får skylla på att det var längesen jag tränade ^^) jag och flican tog god tid på oss efter och kollade lite när alagskillarna tränade lite tss... ;) <333 sen bussen hem och nu sitter jag här ska ta och göra mej iordning och sen sova:P
Sleep tight everyone! :*
Lot's Of Love Jonna♥

Hello bitches!;P<3

Skola idag då kändes skönt att vara tillbaka ;) efter skolan tog jag bussen hem och kom på att fan jag har ingen nyckel så jag fick fördriva tiden på stan med emilia och hanna tills att jag tog bussen tillbaka, klev av vid mio, gick upp till mamma på jobbet. vi åkte och handlade och lagade sedan tacos:P Vi pratade lite om thailand igen och det värkar inte lika hopplöst längre iaf yippi:D men jag ska inte ta ut något i förskott för det ser fortfarande mörkt ut vill jag lova... sen tog jag bussen hem igen, kollade lite på andra avenyn och sen pratade jag även med pappa om thailand igen och det lät liiite bättre där med så han lovade att prata med mamma vilket är lite positivt och ett steg i rätt riktning iaf^^) 22.30 fick jag för mej att göra pannnkakor tills imorrn att ta med mej och äta mellan skolan och handbollen, kom på att det var lite sent så jag gjorde bara smeten och ska steka dom innan skolan imoorn tänkte jag ;) mums...
nepp nu ska jag sova hade gott allesammans så hörs vi imorrn:D
sweet dreams, hugs and kisses everybody!
Lot's Of Love Jonna♥

hej på er alla söta!

har varit hemma idag med har inte mått bra imorrn blir det dock skola oavsett hur jag mår för jag kan inte missa mer nu:( pratade med pappa om thailand nu ikväll igen och det är hopplöst finns inte en chans att jag får åka :'( så himla ledsen blir jag är det ingen annan tjej som vill och får följa med? gjorde iaf en enorm frukost vid 12tiden idag och insåg en hemsk sak!
Jag kan inte äta lika mycket som förut:( jag vet ju att jag inte haft aptit det sista och så har ätit bara typ 2 mål om dagen och i vissa fall bara 1 jag vet att det inte är bra men har inte brytt mej så mycket eftersom jag blev mer sällan hungrig så... det där uppe (en stor tallrik med filmjölk flingor + blåbär och hallon och skorpor, digestive och ett glas oboy) skulle jag lätt kunnat smällt i mej för ett halvår sen men nu det var omöjligt trots att jag inte ätit något sen lunch igår!!! jag orkade inte ens hälften:( det var konstigt bara kändes fel min magsäck har minskat något otroligt nu det sista och jag får knappt i mej 2/3 av den maten jag lätt kunde stoppa i mej tidigare jag var ju världens matvrak då och nu äter jag knappt något alls hälften av det på bilden var det jag åt idag :Sjag får bättra mej på den punkten. nu ska jag iaf sova för det är skola imorrn.
Sleep tight people, hugs and kisses !
Lot's Of Love Jonna♥

Stressed, sick and sad :(

Hej det är såhär att idag har jag varit hemma från skolan för jag har inte mått bra... trist det är ju så otroligt tråkigt att vara sjuk:(  var på vårdcentralen men det var inte nåt större fel på mej... gud nåt jag verkligen inte tycker om är väntrum det är ju en plåga att sitta där och vänta på sin tur, beiga tråkiga väggar och möbler, akvarium osv.. allt för att men ska känna sej lugn men det är man inte inte det minsta man är jättespänd och vågar inte prata så om man ska sejja nåt så viskar man fånigt ja ni vet hur det är...stelt helt enkelt. gjorde peeling och ansiktsmask idag igen och för övrigt har jag mest sovit, får se om det blir skola imorrn som det ser ut nu så blir det till att stanna hemma, krya och vila upp mej. men vi får se. har pratat med mamma och pappa åxå angående iden jag fick för drygt en vecka sen och nu är det bara att hoppas på att dom ändrar sej när jag fick beskedet i morse blev jag helt förstörd jag ville det ju så himla mycker jag hade chansen att förverkliga en dröm jag haft så länge. okej jag ska avslöja vad det var det är såhär att nuclear och david ska åka till thailand i sommar under 4 veckor och bo hos nuc i en stad utanför pattaya som ligger ca 2 h från bangkok och det är bara en km till havet!! rena paradiset. först när jag frågade mina föräldrar om jag fick följa med sa dom ja och jag blev överlycklig, charlotte fick tyvärr inte så jag frågade både sanna, fanny, johanna och flican men ingen av dom fick heller och då fick helt plötsligt mamma och pappa för sej att jag inte heller skulle få åka... jag kunder knappt sluta gråta jag ville det ju så himla gärna det skulle vara så underbart roligt jag ska prata om det med dom imorrn igen men det ser mörkt ut är jag rädd :'(
titta bara!
jaja vi får se vad som händer... det är bara att hoppas pch håll tummar och tår för mej nu!
sen har jag hittat en jättebra blogg tycker jag själv www.lilmemyself.com hon har en massa bra tips och råd hittade bla. annat detta när det stod om stress själv har jag stressat jättemycket senaste året och bara för att känna att jag räcker till men jag har ändå inte lyckats med det känner mej otillräcklig allt för ofta för att det ska vara häsosamt ska försöka ta mej mer tid till mej själv nu och sänka kraven på mej lite för jag börjar känna av det allt mer nu och mår inte bra av det här är hennes tips.:)
Känna igen stress:
stress är ett symtom som kan visa sej mentalt, socialt, och psykiskt. Detta innebär t.ex. uttmattnig, minskad/tappad apptit, huvudvärk, nedständhet, sömnbrist och trötthet. att känna av tvångskänslor, frustration eller apati kan bli följder av stressen.
Att hantera stressen är största steget till att kontrollera situationen. Det är inte omöjligt att människor överdriver situationer. vad kan du göra för att kontrollera din stress? finns det några strategier? genvägar?


Se dej omkring:
vad är det som stressar dej? finns det något du kan ändra på? finns det alternativa lösningar som gör att du kan leva med stresskällan, men minska stressen?

Förflytta dej från stressen:
ge dej själv några korta pauser om dagen.

Svettas inte i onödan:
prova att prioritera de viktigaste sakerna i första hand, det visar sej om du har tid för resten.

Att reagera på situationer:
varför hata saker, personer m.m. när det bara är en känsla? slösa inte på känslor. de kan komma att följa dej genom livet. varför skapa oro när det räcker att vara nervös? varför skapa vrede när ilskan gör jobbet? varför bli deprimerad när det räcker med att vara ledsen?

Undvik stressade situationer:
försök att inte hetsa upp dej för mycket. fokusera dej på det som kräver mest uppmärksamhet. men du behöver ha de andra sakerna kvar i tanken. tänk också på att relationer kan förstöras om man reagerar för starkt. tänk på att man är två i en relation. om den ena startar en situation som den andra inte gillar bör den missnöjda förklara varför och inte hetsa upp situationen. relationen kan bli förstörd mellan de två.

Få tillräckligt med sömn:
för lite skapar irritation och därefter stress.

Gör något för andra:
för att lätta på ditt eget sinne. det känns väldigt glädjande för en själv när man ser glädjen från andra men hjälper.

Sätt realistiska mål för dej själv:
planera inte för mycket. om du hat i tankarna hela tiden, att vara överbokad orsakar stress. planera bara så du hinner med det du ska, vill och kan. Tänk på att ha lite ledigt emellan.


Hon skriver jättebra saker och jag känner verkligen igen mej detta är skar jag inte ens har tänkt på visste inte att det var stress som gör att jag lider av många utav dessa symtom men nu vet jag det ska tänka på det i fortsättningen och försöka stressa mindre innan det går riktigt illa!...


Nu ska jag krypa ner under täcket och sova!
Sweet dreams everybody, hugs and kisses :*
Lot's Of Love Jonna♥



hello! dålig uppdatering.nu, alldeles för långt inlägg igen jag vet! ;)

torsdagen var det typ bara att följa med sanna och käka och sen iväg till träningen mådde skit men men,.. sen fredags var vi först på gymnasiet på dagen och tittade på två program jag kollade på natur och samhäll och samhäll var verkligen inget för mej så detblir nog så att jag söker natur, lutar det åt nu iaf men man vet ju aldrig:P  sen direkt efter skolan åkte jag och kim in till skövde och skulle köpa present till johanna och han skulle överraska henne med en ros på busstationen men eftersom hon inte visste nåt tog hon en tidigare buss så vi fick sejja till henne att kliva av genast så då var hon i hasslum så fick vi gå och möta henne och åka med mamma hem, kvällen spenderades at Sannas place det var meningen att vi skulle vara hos mej men några hade fått reda på det och skulle komma och förstöra så vi fick byta och va hos sanna i sista sekunden det är tråkigt att det ska behöva vara så men det är bara att anpassa sej:( jag åkte lite tidigare till sanna och vi gjorde en jättegod tårta med citron och limesmak så den var inte så sötsliskig och tung som många andra utan en lite fräschare och lättare:) Fanny och Petter hade åxå slängt ihop en tårta med maräng och jordgubbsmosse det var jättegod den med:) anledningen till tårtan var att vi firade Johanna och Nuc det var jag, david, sanna, robin a, johanna, kim, fanny, petter och nuc. kanske inte så livat och roligt som det brukar vara men ändå helt ok:) igår gjorde jag typ ingenting vaknade gick iväg till david kollade på alagsmatchen när charlett spelade sen med flican lockade håret på henne och satte på lösnaglar och åt sen kom robin a, och så gick vi iväg till robin karlssons mormor och tittade på tv typ :S inte så livat där heller... idag skulle jag och david åkt in till skövde men så blev det inte ist tog jag hand om mej själv lite det var jättelängesen inte nåt på nästan ett år sen så nu har jag lovat mej själv att ta mej själv mer tid att unna mej saker och avkoppling idag fokuserade jag på ansiktet först ångade jag ansiktet och sedan gjorde jag en peeling bestående av honung linfrön råsocker och kiwi efter det en ansiktsmask på ipren vatten och tandkräm ett jättebra tips faktiskt:) låter helt sjukt men det fungerar toppen bra och är dessutom billigt och jag avslutade med en ansiktsmask till på banan och olivolja är faktiskt nöjd med resultatet. sen iväg till sph först spelade alaget mot ik baltichov och sedan tränade jag småttingarna och sen rusa tillbaka till ahallen där u-laget spelade mot trollhättan både david kim och albin var med:D när allt var slut följde jag med sanna en stund innan jag åkte tillbaka till pappa efter en helg hos mammsen :P
mår inget vidare så får se om det blir någon skola för mej imorrn:(
Lot's Of Love Jonna♥

2010-01-20

Hejhej! lugn dag skippade typ hela franskan när jag var och pratade med rektorn tss... gött (yy'
efter skolan och muppomatten tog jag bussen hem kollade på några filmer (bla. a cinderella story och not another teenmovie) och chillade bara lagade mat och satt vid datan var inte på fysen idag eftersom jag fortfarande är krasslig men är nog med på hallträningen imorrn;P Idag fyllde även Nuclear 17 och Amanda "Ludde" Lundin 16 GRATTIS och hoppas ni haft en bra födelsedag!<33 langar upp två bilder på dom ;)
Haha Nuclear som tjej på maskeradbrännbollen haha kul xD!
Och Amanda dagen efter kortet på Nuc var taget alltså skolavslutningen 2009<3
Ne nu är klockan för mycket för att jag ska orka upp imorrn så sovgott allesammans!
Lot's Of Love Jonna♥

sick and tired!

tjingtjong! kom nyss från träningen, igår var jag med david en stund på eftermiddagen och idag var jag med sanna<3 skulle hjälpt henne med hennes blogg men internet cpade -.- så typiskt det får bli nån annan dag :P usch har varit sjuk sen i söndags åxå menmen knaparar värktabletter och biter ihop så jag går till skolan som vanligt :)
hade bäst!
Lot's Of Love Jonna♥

Superbra jobbat grabbar ni gör mej stolt!

Japp precis som jag sa i fredags så vart det tidig uppstigning igår 05.30 ringde klockan och det var dags att kliva ur sängen... jag tog bussen till tibro, gick och hämtade flican och sen drog vi oss bort mot sph... handbollskolan som vi är tränade till hade cup nämligen det gick väll sådär men dom tyckte nog att det var roligt hoppas jag iaf när jag ansträngde mej så och fick ingen sovmorgon och allt^^) när det var slut runt 11 kollade vi när 96 tjejorna spelade och sen gick jag hem till sanna vi han se en film innan vi skulle tillbaka till sph igen för vårat elitlag spelade så bla. Charlotte och dom vann mot linne med 30-10 :O HAHA;P jag och charlotte åkte till henne där vi kollade på wild child den var  riktigt sevärd faktiskt;) sjukt snygg kille åxå <33
Jaja idag gick vi upp tio i 6 det var meningen att vi skulle upp 5 men vi försov oss, sånt händer. Vi gjorde iordning oss och åkte iväg halv nio ungefär var vi framme i katrineholm då vi först kollade när killarna mötte ja vilka var det... :S Norrbotten tror jag och dom vann såklart duktiga som dom är när slutsignalen gick stod det 19-12 på resultattavlan:D vi vandrade vidare till nästa match med ett  leende på läpparna. det var tjejerna som skulle spela mot göteborg riktigt spännande var det jämt hela vägen och sen vann göteborg med 21-16 men det var riktigt bra kämpat av väsgötatjejjorna ändå trots att jag tyckte att charlotte hörde hemma på planen och inte på läktaren. sån tur var så pratade ledaren med henne efteråt och sa att hon var välkommen till nästa träningsläger så grattis!<33 Killarna spelade sen semifinal (b-slutspel dock) mot blekinge som dom åxå slog. Ja då var det bara finalen kvar då ;)  ojojoj vilken match asså så himla spännande! dom följdes år hela matchen och det stod lika när dom spelat 2×20 min och en spännande shout out väntade det går till såhär att:
* 5 spelare/lag utses att vara med i shoot-out.
*Lottning avgör vilket lag som startar.
*Målvakten ska ha en fot på mållinjen.
*utespelaren står placerad med en fot på frikastlinjen och har bollen.
*Vid signal spelar utespelaren bollen till målvakt och startar kontring. Mv har 3 sekunder på sej att kasta ut bollen. Bollen får INTE röra golvet, utespelaren fångar bollen och får ta max 3 steg och sedan sjuta.
Shit vad nervösa vi var sejjer jag bara :S tyvärr så förlorade då västgötland med en aaw... tyckte så synd om dom dom var värda vinsten ju om var fakiskt bättre. men jag var ändå jävligt stolt över dom asså! åh jusste min mobil dog så jag höll på att få panik aja jag fick klara mej hem utan den och jag överlevde ju men det var knappt ×D ja efter matchen var det att sätta sej i bilen igen och börja den 3 timmar långa bilresan hem igan men jag ska inte klaga. det var några killar från norrbotten nämligen som vi fick med oss i vår klack som vi växlade några ord med och dom hade 20 timmar hem fattar ni 20 timmar :O:O så dom kommer hem imorrn nån ggn:O sen när vi kom till tibro tog jag bussen hem till skövde och på busstationen mötte jag 3 Västgöta killar igen Joel Järlfors från hp skövde, Robin Manninen från Alingsås hk och Anton Karlsson från Vårgårda ik. Jag gick hem och märkte att pappa och max hade åkt till tibro så jag var utelåst med död mobil så jag satte mej utanför dörren och tog fram datorn där satt jag i 20 minuter och väntade på dom och nu sitter jag här och skriver och ska gå och lägga mej nu är jättetrött efter helgen. ska se om jag kanske lägger upp bilder från sverigecupen nån dag nu framöver vilket är ganska troligt faktiskt :P^^)
Usch nu blev det ett sånt här långt inlägg igen aja de får ni stå ut med helt enkelt ×D
Sköt om er:) sleep tight!
Lot's Of Love Jonna♥

GodNatt -.-<3

Hej allihopa, idag hade vi bad i skolan och jag har varit trött hela veckan sena nätter och tidiga mornar och dessutom skola är ju inte direkt några bra förutsättningar för att vara pigg och fräsh direkt ^^). som sagt bad idag och det tog verkligen musten ur mej. efter skolan gick jag med Charlotte en bit tillsammans med Nuclear och vi pratade en hel del och Charlotte kom med en idé som jag blev jälivgt såld på kan jag sejja kan tyvärr inte avslöja vad det är än ifall det inte blir så men ;) (Dessutom är David, Kim, Petter, Fredrik och Albin uttagna till västgötalaget så idag åkte dom iväg på sverigecupen som spelas i helgen i Katrineholm av dom bästa spelarna i hela sverige och 5 av dom är från Tibro jag är så stolt :)) sedan efter jag snackat me dom två i uppemot en timma drog Jag vidare till mormor det är nämligen så att hon äger en klädaffär för er som inte visste och hämtade ett par ljusa jeans och en svart kavaj bilder kommer men inte just nu;P sen trampade jag hemåt och började packa tänkte ta med lite mer kläder att ha hos pappa eftersom jag ska bo här mest nu. haha det blev inte så lite som jag trodde blev en hel sopsäck och den var knökfull!:O kl 5 kom mamma hem från jobbet och körde in mej och maxen till pappi :D vi gick och handlade lite, på vägen hem köpte vi med oss kinamat som inte satt helt fel. kollade på let's dance eller ja kollade halva sen sov jag så pappa sa att jag skulle krypa ne i sängen och sova ist men då fick jag helt plötsligt energi sådär huxflux utan anledning så då började jag packa upp mina kläder och hänga in det i garderoben haha det var precis att allt fick plats  ^^) när jag höll på med det och var inprincip klar ringde helt plötsligt mobilen och det var sanna i andra änden så när vi pratat klar ringde ag David och pratade med honom och hörde hur det hade gått inget vidare tydligen dom hade förlorat dagens match med 18-16 mot dom dom vann mot med runt 20 bollar för drygt en vecka sedan, surt-.- menmen det är bara att ta nya tag grabbar ;) haha sen cpade vi lite som vanligt och sen ringde jag och pratade med sanna igen nu står kl på 01.43 så det är allså lördag om lite mindre än 4 timmar ringer väckarklockan och det är dags att stuga upp och packa göra sej iordning och kila iväg till bussen för jag ska till tibro det  är så att jag är tränare för 01or och 02or i handboll och imorrn ska dom ha minicup efter det drar jag till sanna en stund för att sedan åka tillbaka till sporthallen då vårat elitlag spelar match jag är dock ej uttagen till denna matchen men ska hejja på sharlet ;) jag ska sova hos henne för att på söndag blir det tidig uppstigning igen för då ska vi åka till katrineholm och kolla på kilarna när dom spelar slutspel :D usch inte mycket sovande denna helgen heller med andra ord så jag har nog en tuff vecka framför mig sen-.-
vi hörs!
Lot's Of Love Jonna♥
Här är en bild på killarna. Lycka till imorrn nu då pojkar!♥

I'm Back! ; )

Seg dag... IGEN!:O åh gud jag blir snart galen om det blir mer sånnahär dagar asså måste snart hända något i mitt tråkiga liv!... Skola idag och handboll på elevensval:D det var riktigt längesen ska jag sejja och grymt kul:D sen stannade jag i sporthallen och kollade på killarnas träning och sen hade vi åxå träning det gick väll halvbra idag iaf;) när jag kom hem lagade jag lite kvällsmat och det var fattiga riddare som stod på menyn. Har precis tittat på made in sweden och gud Bagge Laila och Andreas är ju störtsköna allesammans;) nu ska jag nog gå och lägga mej och läsa lite:P det blir tidig uppstigning imorrn för jag ska både packa gympasaker för vi har bad och kläder och så för jag ska till pappa och sen blir nog allt som vanligt igen att jag bara är här hos mamma varannan helg och på tisdagar för nu efter jul har det varit lite huller ombuller så jag har varit väldigt mycket hos mamma ;P
Sleep Tight Lovers!
Lot's Of Love Jonna♥

Trött! det sejjer allt-.-

Kom från fysen för en liten stund sen.
Känndes både jobbigt och slappt idag träningsvärk i magen är väll att räkna med antar jag ;)
Nu ska jag hoppa in och ta en lång dusch och sen krypa ner under täcket tidigt idag med en bok:)
Nepp nu ska jag inte sitta här och tjata, får hoppas på att det händer nåt spännande imorrn.
inte troligt men ^^)
Hade bra så hör jag av mej imorrn:*
Dröm sött babes!
Lot's Of Love Jonna♥

Vanlig dag -.-

Ååååh… Sejjer jag bara jag hatar "vanliga" dagar! En sån har det varit idag dom är ju bara såå tråkiga.
Började med att jag stressade som ett djur i morse och bråkade en massa med mamma.
Sen kom jag till skolan och bara är klumpig typ gick in i massa folk och snubblade hela tiden,
att skoldagen började med franska gjorde ju inte saken bättre precis,
gud när man börjar dagen med franska då är det faktiskt så att man är på dåligt humör hela dagen-.-
sen efter skolan traskade jag iväg till gymnasiet för att ha "mupp"matte med alla stuud + mej
jag känner verkligen att jag inte passar in och det är så tråkigt så jag vet inte varför jag går kvar men det är ju bara en termin kvar nu sån tur är jag får väll stå ut helt enkelt.
nu har jag satt mej med lite mellanmål och ska ta fram boken som vi ska läsa i svenskan för den ska snart vara utläst och recenserad och den om drygt en timma ska jag dra mej bort till träningen.
har fys idag och det känns faktiskt ganska lockande för en ggn skull konstigt nog^^)
Talk to you later:*
Lot's Of Love Jonna♥

Bildbomb!

Jag då Jonna Camilla Planstedt:) (tss..  min egen bild)
Sanna söt so m hon är!♥(Sannas Bild)
Min kära vän Charlotte♥(min bild)
Världens bästa David med en lite konstig min ;)♥(vems bild det är har jag ingen aning om)
Dunderfina Johanna från Aligsås♥ (Johannas bild)
Haha och en lite halvrolig bild på Kim som är tsm med Johanna och kusin med David^^)♥
(Johannas bild)
Sist men inte minst Linnéa♥(hennes bild)
Så det var lite av mina vänner resten får ni lugna er med ett tag:)
Hoppas att det är ok med er nu att vara med i bloggen annars får ni bara sejja till (a')
Later on Lovers!:*
Lot's of Love Jonna♥

Good night, sleep tight!

Hemma från träningen pch är helt urpumpad menmen... träningen gick åt helvete men det är bara att samla nya krafter för imorrn och på torsdag är det träning igen:D jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder på polarna en får se hur det blir med det för just nu krånglar kamran så får inte över några bilder till datan men ska se om jag lyckas lösa det ändå^^) ska kolla om jag kan lösa det annars blir det sängdags för mig nu;)
sleep tight people:*
Lot's of Love Jonna♥

Helloo Lovers

Åhhhh... har hittat en sida på nätet med massa fina layouts till bloggen och helt otroligt vackra citat.
Nu ska jag packa väskan och sticka iväg på träning så sen ikväll tänkte jag lägga upp lite bilder på mina vänner så ni får se hur gullungarna ser ut om jag nu lyckas få ordning på't ;)
Bye bitches!
Lot's of love Jonna♥

Smile happyface:)

Tjing!!
Kom percis hem från tortyrkammaren som kallas skolan, okej det var kanske att ta i men hemma är jag iaf. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på inga läxor så det blir väll bara slapp tills runt 7 ikv då det blir att fara iväg på träning... Gasch visst det är skönt att bara chilla men nu är jag bara rastlös och vill hitta på nåt men vet inte vad kompisarna är upptagna allihop eller ja vissa iaf Miccis ska flytta, Charlotte träna, Johanna är hemma i Alingsås och Sanna och David ska plugga"/. Jaja jag får väll försöka lisa ut hur vi ska ta oss till Katrineholm så länge då det är nämligen såhär att 94a killarna (David, Kim, Petter, Fredrik och Albin) från Tibro är uttagna till västgötalaget som ska spela sverigecupen i Katrineholm i helgen och jag Johanna hade tänkt åka och kolla men det går inte att åka så långt på fritidskort så vi lär betala tågbiljett och vi vet inte var vi ska bo får kanske ta in på hotell eller nåt jag har ingen aning:S aja det löser sig förhoppningsvis.
Later on bitches!
Lot's of Love Jonna♥

Nytt år= Nya krafter och ett nytt försök med bloggen:)

Hello people! Nu ska jag göra ett nytt försök med det här med blogg...
ja sen sist har det hänt en massa minns inte allt men bla.
- Jag har äntligen fått träffa både Frida( Joakims dotter) och Nossebroarna Carro och Stina.
- Varit hos Johanna i Alingsås.
- Vi 9or hade polonaisen vilket var dödskul vill bara göra om det om och om igen :D
- Firat jul med bara pappa och hans släkt med andra ord firat min första jul utan mamma.
- Firat nyår hos Kim med Johanna, David, Petter, Fredrik + Kim&Davids släkt.
- Åkt skidor med Sanna
- Och haft en massa trevliga kvällar med omtyckt och härligt folk!
Skolan började idag måste erkänna att det inte var så lockande att kliva upp i morse faktiskt menmen "That's Life".
Sen var jag med Linnéa Gud minns inte när det var sist skrämmande nog var det nog senast innan höstlovet trots att vi bor typ 5 min från varann:S jaja så vi hade en massa att prata om iaf^^) nepp nu ska jag sova tänkte jag;)
Loveyah bitches!
lot's of love Jonna♥


RSS 2.0